Blog Arşivi

5 Mayıs 2012 Cumartesi

Fz6 FAZER egsoz açma

Malum hem güzel ve tok bir ses, hemde araç sürücülerine kendimizi fark ettirebilme açısından güzel bir egsoz şart... Ancak fiyatları da malum... Benim Fz6 FAZER motosiklete en yakıştırdığım egsoz çeşidi orjinali. O da ses vermiyor ( Twobrother diyenleri duyar gibiyim:) )

Boşaltma işlemi ortalama 70 - 80 tl gibi bir fiyata mal oluyor ve güzel bir argon kaynakçısı gerekiyor. Çokda güzel dediğime bakmayın selam aleyküm selam girin siz içeri. O halleder. Zaten kutuyu açınca siz anlayacaksınız ne çıkacak ne çıkmayacak. Balat sahil yolunda birçoğu mevcut. önce videosunu yükleyelim peşinden nasıl yaptığımız gelsin ... Soranlar oluyor sürekli. EVET MUAYENEDEN GEÇEBİLİRSİNİZ



Evet kullandığım kameranın kalitesizliğinden seste bir miktar çatlamalar oluşmuş. Normaldir. Kusura bakmayın. Az çok bir fikir edinmenizi sağlamıştır.

Egsozun iç kısmında 2 adet perde ve 2 adet de mesafeyi uzatan boru var. Yol verin onlara... Birde Boruların çıkış yaptığı yani bizim görebildiğimiz kısım. İç içe iki boru görüyorsunuz. en dıştaki aksesuar amaçlı. içeri gitmiyor. esas merkezdeki boruyu bence çıkarmayın. Onu çıkarmayan arkadaşımın motoru inanın daha güzel ses veriyor. tamamını çıkartırsanız videodaki sesi alırsınız biraz daha bass tarzı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder